တတ္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတတ္ကသိုလ်

#### အထူးပြုဘာသာ - သတ္တဗေဒ

	၂၀၂၂ ခုနှစ်		2000 AA 2723, 3492° -
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
_	စာမေးပွဲခုံအမှတ်	<u>L</u>	£
o	မပ ၅၀	မနှင်းပွင့်ဖြူ	<del></del>
J	မစရ ၅၂	မချစ်စုထွန်း	299
9	မစဇ ၁၇	မမေသန္တာထွန်း	202
9	မစ ၁၂၁	မဆုရွှန်းလဲ့	202
9	မလက ၂၇	မအိအိလှိုင်	296
G	မရက ၇၇	မနန်းရတနာလှိုင်း	ફ <b>ે</b> ઉ
9	မလက ၂၆	မအိနန္ဓာဇင်	220
െ	9C DO	မသွယ်သွယ်တိုး	220
ઉ	မရ ၃၂၁	မခိုင်ဇင်လင်း	<b>ટ્</b> ટિઉ
20	<del>ა</del> ს ცე	မဝါဝါအောင်	୧୧၅
၁၁	မလ ၄၁	မောင်အောင်နိုင်ဟိန်း	୧၂୧
၁၂	မရက ၁၇	မစမ်းပပနိုင်	୧၂୧
၁၃	မလတ ၃၁	မဝင်းပပထွန်း	၃၂၁
29	မရရ ၅၀	မဆွေဆွေလင်း	ઠી૦
၁၅	မထက ၁၂၈	မောင်ဉာဏ်လင်းထက်	၃၁၇
၁၆	မထက ၁၈	မဖြူစင်ထက်	၃၁၇
၁၇	မပ ၁၇၄	မဌေးဌေးအောင်	၃၁၆
၁၈	မပ ၇၄	မနှင်းစုလှိုင်	၃၁၃
၁၉	မစ ၁၂၇	မဆုနှင်းဝေ	၃၁၁
Jo	မလ ၂၁၇	မဝေဝေထွန်း	၃၁၁
၂၁	မလ ၄၂	မပန်ပန်ဟိန်း	၃၁၁
JJ	<b>ම</b> ෙල	မအင်ကြင်းသူ	୧୦၉
J8	မထတ ၁၂	မောင်စိုးလင်းထက်	୧୦၉
J9	မပ ၃၁၁	မမိုးကြယ်စင်	२०१
J၅	မပ ၉	မနှင်းနေခြည်	ફ૦ઉ

တက္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ်

#### အထူးပြုဘာသာ - သတ္တဗေဒ

ဦးရေ (၁၀၉) ဦး

			5:eel (20B) 5:
	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
-	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၂၆	မလတ ၁၀	မဇူးဇူးလင်း	၃୦၆
J٩	မရရ ၆၁	မောင်ဇင်မောင်ဖြိုး	ફ૦ઉ
၂၈	မလက ၄၅	မောင်ရဲဝင်းအောင်	୧୦၅
Je	မပယ ၁၄	မအိရွှေစင်	୧୦၅
50	မထက ၆၉	မောင်ခန့်ပိုင်ဦး	୧୦၅
၃၁	မရ ၁၉၀	မောင်ဟိန်းထက်ဖော်	୧୦၅
<b>2</b> J	မထ ၅၁	မောင်ဥက္ကာဖြိုး	२०५
55	မပ ၂၂၈	မောင်ကျော်ဇင်မင်းထက်	२०५
२५	မရရ ၄၁	မောင်ထွေးအောင်	२०५
୧၅	မထမ ၆၀	မအိမြတ်နိုင်	505
રૃઉ	မထခ ၃	မလှမျိုးဆင့်	505
२१	မရ ၂၀၂	မအိနန္ဒာ	505
၃၈	မပ ၂၁	မချိုနော်ဇင်	505
୧ଡ	မရလ ၆	မောင်စိုးသီဟ	505
90	900 SSI	မယုဝတီအောင်	50J
90	မလက ၈	မခင်ယုရွှေ	50J
9J	မထတ ၃၇	မောင်ကာကာ	50J
99	မရ ၂၂၈	မသင်းယုလှိုင်	50J
99	မရ ၂	မအကြင်နာမြတ်စိုး	50J
99	မထ ၂၁၃	မောင်သက်နိုင်စိုး	50J
<b>ુ</b> ઉ	မငရ ၁၂	မဇင်မာထွေး	500
99	မထမ ၁၆	မကြည်စင်ထွန်း	500
90	မလ ၁၁၉	မောင်ဥက္ကာစိုင်းစိုင်း	500
90	မလ ၂၇၀	မရွှန်းလဲ့ရည်ဖူး	500
၅၀	မရက ၂၂	မမျိုးယမုံဖူး	500

### တက္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ်

#### အထူးပြုဘာသာ - သတ္တဗေဒ

			G
	၂၀၂၂ ခုနှစ်	C	25 5
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
21	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
၅၁	မထ ၃၇၃	မဖြိုးသီရိဟန်	500
อูป	မလ ၂၄၅	မသင်းပြည့်သျှံ	900
98	မပသ ၂၇	မထားထားဦး	900
99	မငသ ၄၇	မောင်နေသူလှိုင်	JGG
<b>១</b> ១	မစ ၁၄၆	မတိုးတိုးလွင်	JGG
ეჱ	မပ ၂၄၅	မပိုးအိဖြူ	JGG
99	မပ ၂၇၀	မောင်နေနိုင်သူ	JGG
၅၈	မရက ၃၅	မနဒီလှိုင်	၂၉၈
96	မထ ၂၁၀	မကြည်နူးစံ	၂၉၈
Go	မထတ ၆၇	မဆုရတီမျိုး	၂၉၈
၆၁	မထ ၂၃၃	မောင်ဈာန်ရဲထက်	၂၉၈
၆၂	မရ ၂၇၀	မမီမီခိုင်	၂၉၈
ઉર	မစရ ၂	မဝေသဇင်ကျော်	၂၉၈
$G_{\mathcal{G}}$	မရရ ၂၈	မနန္ဒာလင်း	Je?
<del></del>	မပည ၃၁	မရတနာမိုး	၂၉၇
GG	မထ ၄၅၂	မရွှေစင်ဖြိုး	Je?
ઉત્	မပယ ၁၅	မသင်းယုထွန်း	Je?
၆၈	မရက ၆၂	မချစ်ချစ်ဖော်	၂၉၆
၆၉	<b>७</b> ०७ ၂२	မသရဖီအောင်	၂၉၆
90	မစရ ၄၈	မဝင်းသီတာထွန်း	၂၉၅
၇၁	မထခ ၅၃	မဝါဝါဖြိုး	Jeo
ମ	<del>6</del> 00 9	မနှင်းမွန်မွန်ကျော်	JGᲔ
79	မပ ၁၂၄	မောင်မင်းသက်တန့်	JGᲔ
79	မရရ ၈၀	မရီရီမိုး	Jeo
<b></b>	မပ ၁၂	မခင်စုစုစံ	Jeo

### တက္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ်

#### အထူးပြုဘာသာ - သတ္တဗေဒ

			P
_	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တတ္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
<sub>?</sub> ઉ	မရ ၁၇	မသက်သက်မွန်	Jeo
77	७० ५२५	မောင်နိုင်စေထွန်း	J@9
၇၈	e∞ 999	မောင်ကောင်းစံထိုက်	JC9
୧၉	မထရ ၁၀	မသွယ်သွယ်စန်း	J@9
၈ဝ	<b>७</b> ୭၅ ၄၇	မသီတာထွန်း	J@9
റൊ	မလတ ၈၆	မဖြိုးသဇင်သင်း	J <sub>6</sub> ୧
൭	မပ ၅	မအိအိကျော်	J@२
၈၃	<del>ၑ</del> ရရ ၂၅	မစုမြတ်ဖြိုး	J@२
၈၄	မပယ ၁၃	မဂျူးအိန္ဒြေဦး	J65
၈၅	မပယ ၂၉	မောင်တင်လင်းအောင်	J@2
၈၆	80 JJ9	မနန်းညို	J@ <del>?</del>
၈၇	မငသ ၁၅	မပန်းအိဖြူ	Jeə
ൈ	မထ ၁၉၉	မကေသွယ်ခိုင်	J@ <del>୧</del>
၈၉	မလက ၃၂	မဟန်နီထွန်း	J@J
၉၀	မရဒ ၂၁	မအေးမြတ်သူ	JGJ
၉၁	မပည ၁၉	မဖူး႘ွင့်ဝေ	J@J
ତୀ	မပည ၂၉	မယမင်းထက်	J၉၁
ଓ୧	өс <b>ç</b> э	မောင်အောင်ခန့်ဖော်	്ര
୯୨	မပ ၂၆၇	မခင်ပြည့်ပြည့်ဝင်း	၂၉၁
ලඉ	<b>မရ</b>	မဆုရတီ	၂၉၁
၉၆	မပည ၁၈	မဖွေးဖွေးလှိုင်	၂၉၀
୯୧	မစ ၁၇၅	မအိမ့်သီရိဌေး	၂၉၀
၉၈	မရ ၁၀၁	မဝတ်ရည်မင်း	၂၉၀
୧୧	မထတ ၄၈	မောင်သုတဇော်	၂၈၉
200	<b>ଧ</b> ଶ୍ବ	မောင်ထက်နိုင်ခန့်	၂၈၈

၅ တက္ကသိုလ်ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ်အောင်)

တက္ကသိုလ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ်

အထူးပြုဘာသာ - သတ္တဗေဒ

			and in the section of
<u>z</u>	၂၀၂၂ ခုနှစ်		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
	စာမေးပွဲခုံအမှတ်		
202	မပ ၁၅၂	မောင်ဘုန်းမို	၂၈၈
၁၀၂	မလပ ၂၁	မောင်အောင်မျိုးဟိန်း	၂၈၇
၁၀၃	မရ ၉၀	မောင်တုနှိုင်းထက်	၂၈၇
209	မပ ၄၃	မရွှေအိအိပြည့်	၂၈၇
၁၀၅	၅၄ တေမ	မောင်ကောင်းထက်စံ	၂၈၇
၁၀၆	မလက ၂၈	မအေးစုဝေ	၂၈၇
၁၀၇	မထည ၁၅	မဝိုင်းသူစိုး	၂၈၆
၁၀၈	မပသ ၁၇	မောင်နေသူလှိုင်	၂၈၆
၁၀၉	မပ ၄၃၀	မောင်ဇင်လင်းသန့်	၂၈၆