အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် - ဒဿနိကဗေဒ(အဝေးသင်)

4090 5207	Velse? 307		
စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၁	မထက ၈၀၅	မောင်ထူးအောင်ခန့်	२२५
J	ଧ ରଚନ୍	မထားထားနွယ်	്രെ
5	မရရ ၁၁၉၁	မောင်ကောင်းမြတ်ကျော်	၂၈၆
9	မပ ၂၉	မောင်နိုင်မင်းထက်	၂၈၆
၅	မလတ ၃၈၁	မနန္ဒာဦး	၂၈၆
હ	မငလ ၁၀၃	မမြသိင်္ဂီစိုး	၂၈၃
የ	မစ ၈၉၇	မမြတ်နိုးသျှံ	၂၈၁
െ	⊌დ ცეე	မယွန်းအိခိုင်	၂୧၉
6	မ ∞ ၀ ၃၇၉	မအေးအေးခိုင်	၂୧၉
00	မထမ ၃၇	မသန္တ၁ဝင်း	J99
၁၁	မပက ၁၄၅	မခိုင်ရွှေဝါ	J98
၁၂	မထဝ ၄၈၉	မလဲ့လဲ့ဦး	J?J
၁၃	မထ၀ ၂	မောင်ဝင်းမိုးကျော်	၂၇၁
29	မထတ ၁၀၄	မမေသူကျော်	၂၇၀
၁၅	မထဝ ၂၇၈	မောင်စိုးမြတ်မင်း	ეეი
၁၆	မပယ ၂၂	မဇာခြည်ဝင်းဇော်	၂၆၉
၁၇	မထတ ၉၁၈	မကေသီအောင်	၂၆၈
၁၈	ଜ ୍ବ ၂၃၄	မစုမြတ်နိုး	၂၆၈
၁၉	^ଧ ୍ବ ၄၂	မောင်ဘုန်းပြည့်ဇော်	၂၆၈
Jo	မထလ ၁၃၃	မနှင်းဝဿန်	၂၆၈
၂၁	မထက ၉၂	မောင်ကောင်းခန့်သန့်စင်	၂၆၆
JJ	ა გეც	မဆောင်းနှင်းဖြူ	၂၆၆
75	မထ ၁၉၃၉	မောင်အောင်ခိုင်သော်	ეGG
J9	မထ ၁၀၆၅	မခင်မိုးမိုးဆွေ	၂၆၆
J၅	မပ ၁၁၉၇	မောင်မင်းထက်အာကာမော်	၂၆၆
ეჱ	မရ ၉၄၁	မောင်ပြည့်ဖြိုးအောင်	၂၆၆
JP	မလ ၅၉၉	မဇာဇာလှိုင်	ეGG
၂၈	မငသ ၂၈၂	မနွေးနွေးအောင်	၂၆၆
J@	မပ ၁၀၅၃	မထက်ထက်ဝင်း	၂၆၆
50	မပည ၃၈၅	မရွှေဇင်မိုး	ეGG

– ၂ – အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် - ဒဿနိကဗေဒ (အဝေးသင်)

စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၃၁	မရ ၆၉၈	မထူးနေခြည်အောင်	၂၆၆
રી	မထတ ၆၉၁	မောင်ကျော်လင်းထက်	ეჱჱ
55	မပည ၂၈၉	မောင်အောင်ချစ်ဦး	၂၆၆
99	မထဝ ၁၃	မဌေးဌေးငြိမ်း	၂၆၆
୧၅	မလ ၄၃၅	မပြည့်စုံမေ	၂၆၆
રિઉ	မထ၀ ၃၃၂	မောင်ကျော်လင်းဦး	ენნ
२१	^ଧ ୍ବ ၉၇၉	မပြည့်ဖြိုးဦး	၂၆၆
გ ი	မထ ၁၆၅၃	မစုစုမော်	၂၆၆
୧୧	မစ ၇၄၀	မောင်ဝေလင်းကျော်	၂၆၆
90	ა	မချမ်းမြွေမိုး	၂၆၆
90	မရရ ၁၃၀၄	မစကာတင်	၂၆၅
9J	မပည ၃၂၉	မောင်ကျော်ခိုင်ဝင်း	၂၆၅
99	မစရ ၂၃၁	မောင်ချစ်မင်းဇော်	၂၆၅
99	မငသ ၂၄၈	မောင်ကျော်နှင်းဦး	၂၆၅
99	မထ၀ ၉	မောင်အောင်မျိုးဆွေ	၂၆၅
બ્ર િ	မပဖ ၁၇၅	မောင်ပြည့်စည်သူထွန်း	၂၆၅
99	မငဆ ၁၁၇	မောင်ဖိုးချစ်	၂၆၅
၄၈	မထတ ၇၁၀	မောင်လှိုင်ဝင်းထွန်း	၂၆၅
୨୧	မလတ ၇၄	မောင်နေမင်းသူ	၂၆၅
၅၀	မထတ ၇၆၆	မချိုရည်မိုး	၂၆၅
၅၁	မရက ၃၆၁	မရွှေရည်ထိုက်	၂၆၅
	မပက ၁၁၆	မဝါဝါနိုင်	ુ હિંદ્ર
9२	မလ ၂၇၄	မယဉ်မင်းသန့်	J [©] ં
99	မငဒ ၁၈၃	မဖြိုးအိစ်	၂၆၄
ງງ	မထ ၁၉၃၅	မခိုင်ဇင်သော်	J ^હ ુ
၅၆	မပက ၁၀၅	မောင်အောင်ပိုင်စိုး	ુ હિંદ્ર
99	ഒ ടെ ടാ	မအေးသန်းမေ	J [©] ၄
၅၈	800 2 52	မောင်အောင်ဖြိုးဦး	၂၆၄
90	မထတ ၄၁၆	မမြသက်မွန်	၂၆၄
Go	မစမ ၂၃၀	မောင်ဇင်မင်းနိုင်	၂၆၄

- ၃ – အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် - ဒဿနိကဗေဒ(အဝေးသင်)

စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
ලිට	မပည ၂၀၃	မောင်ဟိန်းထက်ကျော်	၂၆၄
၆၂	မထ ၂၁၄၅	မကြည်ကြည်စိုး	၂၆၄
ઉર	မစ ၂၀၇	မယမင်းသန့်	J@Ģ
69	မပ ၄၁၇	မဆုသိမ့်ဝင်း	၂၆၄
<u> </u>	မစရ ၄၅၂	မောင်လမင်းအေး	၂၆၄
ତ୍ର	မပတ ၁၈၉	မဇင်မာဌေး	ુ ઉં
ઉત	ଜ ୍	မခင်ခင်ဖြိုး	J [©] 6
၆၈	မထက ၅၅၉	မောင်ငြိမ်းဝေ	ુ ઉં
၆၉	မထတ ၆၃၃	မောင်သော်ခန့်ငြိမ်း	ુ ઉં
၇၀	^හ ව	မောင်ကျော်မင်းခန့်	ુ ઉં
၇၁	မငလ ၁၇၃	မောင်ချမ်းငြိမ်းစံ	၂၆၄
าป	မထ ၃၃၁	မောင်မင်းသန့်	၂၆၄
79	မထခ ၂၉၁	မအိရ္သေစင်လွင်	၂၆၃
79	60 166	မခင်သန္တာဦး	J _G ર
79	မပ ၅၈	မစန္ဒာမြင့်	J [©] ર
<i>ન્</i> ઉ	မလ ၄၅၁	မဝင်းဖြိုးသန်း	J [©] ર
77	မထ ၁၈၁၃	မောင်ဝေယံမိုး	J [©] ર
၇၈	မထ ၈၅၀	မောင်စစ်နိုင်ထွန်း	J [©] ર
୧୯	မပည ၄၀၇	မောင်မင်းသူ	J _© ર
റെ	မင ၂၇၈	မောင်ရဲရင့်အောင်	၂၆၃
റെ	မထ ၉၈၃	မဖြူဇင်ခန့်	J [©] ર
്	မပတ ၃၀၇	မအေးမြင့်ဦး	J [©] ર
၈၃	မထ ၂၅၀	မစုဇာခြည်နိုင်	J _@ ၃
၈၄	७ ୦୩ ୧၅	မဆောင်းနှင်းဖြူ	J [©] ર
၈၅	မလတ ၃၁၆	မောင်ကျော်ဇင်ထက်	J _G ર
၈၆	မစယ ၂၃၆	မောင်ရန်နိုင်ထွန်း	၂၆၂
റെ	မထအ ၁၂၀	မဇာခြည်ထွေး	၂၆၂
റെ	မငလ ၁၇၆	မောင်အာကာနိုင်	၂၆၂
၉	မပည ၂၅၁	မောင်ဘုန်းမြတ်မင်း	၂၆၂
၉၀	မပက ၁၃၆	မနန်းနှင်းနှင်းမွှေး	၂၆၂

- ၄ -အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် - ဒဿနိကဗေဒ(အဝေးသင်)

စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၉၁	မထတ ၇၈၃	မရွှေရည်မင်း	راق
GJ	မစယ ၂၆၇	မဖူးပွင့်ခိုင်သင်း	၂၆၂
ଡ୧	မထဝ ၃၈၃	မမျိုးမျိုးခိုင်	၂၆၂
୧୨	မလ ၄၁၂	မောင်အောင်ခန့်ဖော်	၂၆၂
ලව	မလ ၄၂၇	မောင်တင်ထွန်းနိုင်	၂၆၂
၉၆	မရ ၆၀၂	မောင်အောင်ခန့်ကျော်	၂၆၂
ଡ୧	မထအ ၁၇၅	မောင်ဇော်မျိုးခိုင်	၂၆၂
၉၈	မတတ ၁၅၂၈	မောင်စွန်ဦးမောင်	၂၆၂
୧୧	မစ ၉၇	မနှင်းနုနုကျော်	၂၆၂
00C	မရက ၃၅၉	မဝေဝေထွန်း	၂၆၂
202	မထက ၈၃၅	မောင်သက်ပိုင်	၂၆၂
၁၀၂	မထ ၁၇၃၀	မအေးမြတ်မွန်	၂၆၁
၁၀၃	မပတ ၁၃၀	မမြင့်မြင့်ခိုင်	၂၆၁
209	မထ၀ ၄၇၂	မစိုးစန္ဒာအောင်	၂၆၁
၁၀၅	မစရ ၂၀၇	မဖြူဖြူခိုင်	၂၆၁
၁၀၆	မငသ ၄၆	မစုမြတ်မွန်	၂၆၁
၁၀၇	७ ८३	မဖြိုးအိသဥ္စာ	၂၆၁
၁၀၈	မလ ၂၄၈	မမိုးစက်ဝသုန်	၂၆၁
၁၀၉	မထ ၁၉၂၀	မလဲ့ရည်ဝင်း	၂၆၁
၁၁၀	မရ ၉၂၂	မောင်ဇော်သန့်	၂၆၁
၁၁၁	မပရ ၂၁၁	မောင်ဖြိုးဝေစိုး	၂၆၁
၁၁၂	မစရ ၂၄၂	မောင်ဇော်နိုင်ထွန်း	၂၆၁
၁၁၃	မငလ ၁၇၉	မသဲပွင့်ဖြူ	၂၆၁
၁၁၄	မငရ ၈၀၁	မတင်မာခိုင်	၂၆၁
၁၁၅	မစ ၃၈	မောင်မျိုးမင်းပိုင်	၂၆၁
၁၁၆	မရက ၃၉၃	မစန်းမင်းမင်းဝင်း	၂၆၀
၁၁၇	မပတ ၂၇၅	မအိခိုင်ဖြိုး	၂၆၀
၁၁၈	မရ ၂၀၄	မောင်ဟိန်းထက်နိုင်	ეჱი
၁၁၉	မထ ၁၆၉၂	မလှလှမင်း	ეჱი
၁၂၀	မရလ ၂၂၂	မောင်ရဲဖုန်းမောင်	ეცი

- ၅ -အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် - ဒဿနိကဗေဒ(အဝေးသင်)

စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၁၂၁	မရရ ၂၃၆	မောင်စွမ်းထက်နိုင်	ენი
၁၂၂	မထ ၁၁၈၄	မောင်ဉာဏ်ဖေယျာထွန်း	၂၆၀
၁ ၂၃	မရလ ၂၁၄	မောင်စိုးပြည့်	၂၆၀
၁၂၄	မထ ၁၅၅၈	မောင်အာကာနိုင်း	၂၆၀
ാൃ၅	မပရ ၉၁၁	မဖြိုးအိမေ	ეჱი
၁၂၆	မလ ၂၀၇	မခင်ဇာလီငြိမ်း	Joe
ാിറ	မရ ၁၂၇	မအိသဲဖြူ	Joe
၁၂၈	မထက ၅၂၀	မသက်ထား	Joe
၁၂၉	မထ ၁၉၃၀	မခင်လပြည့်ဝန်း	JOG
၁၃၀	မရ ၆၄၅	မငြိမ်းငြိမ်းအေး	Joe
၁၃၁	မလ ၆၅၅	မချိုချိုဇင်	၂၅၈
၁၃၂	မငသ ၂၅၈	မောင်အောင်ဖြိုးနိုင်	၂၅၈
265	မစရ ၂၀	မောင်ဇင်မင်းထွန်း	၂၅၈
599	မထ ၁၇၀၀	မပေရယ်ဝင်းမောင်	၂၅၈
၁၃၅	မထ ၉၉၀	မချစ်ဖူးငုံ	၂၅၈
၁၃၆	မစမ ၄၈	မယွန်းမီမီလွင်	၂၅၈
၁၃၇	မရဒ ၁၁၆	မောင်စိုးမင်းထက်	၂၅၈
၁၃၈	မစမ ၂၂၈	မနီနီသက်ထွန်း	၂၅၈
၁၃၉	မရ ၂၅၄	မောင်လင်းထက်အောင်	၂၅၈
290	ଧ୍ବ ၅၉၄	မောင်ကျော်ဇော	၂၅၈
၁၄၁	မလ ၇၁၁	မောင်အောင်ချမ်းမြေ့	၂၅၈
ગ્૬ા		မဥမ္မာဖြိုး	၂၅၈
255	မလ ၄၂၄	မောင်စိုင်းဝေထွန်း	J ୭ ୧
299	မရ ၁၀၄၃	မောင်ရဲနိုင်အောင်	၂၅୧
၁၄၅	မစ ၈၄၆	မောင်အောင်ရာဇာမိုး	၂၅୧
၁၄၆	မထတ ၁၂၆	မရတနာပွင့်ဖြူ	၂၅୧
299	မစမ ၃၂၅	မောင်မင်းထက်ကျော်	J ୭ ୧
၁၄၈	မပ ၁ဝ၅၆	မချို့ဇင်ဝင်း	<mark>ე</mark> ეც
၁၄၉	မထခ ၂၉၈	မဇင်မာဝေ	၂၅၆
၁၅၀	မထက ၅၈	မချစ်ပွင့်ဝေ	ეე ^ც

အဝေးသင် သင်တန်း ဝင်ခွင့်ရရှိသူများစာရင်း (၂၀၂၂ ခုနှစ် တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲအောင်)

တက္ကသိုလ် / ကောလိပ် - မိတ္ထီလာတက္ကသိုလ် အထူးပြုဘာသာရပ် - ဒဿနိကဗေဒ(အဝေးသင်)

စဉ်	တက္ကသိုလ်ဝင်စာမေးပွဲ ခုံအမှတ်	အမည်	စုစုပေါင်းရမှတ်
၁၅၁	မရ ၈၆၃	မောင်မြင့်မြတ်မောင်	
၁၅၂	မရ ၁၉၄၄	မနွယ်နွယ်ဝင်း	၂၅၆
၁၅၃	မပ ၇၀၂	မောင်အောင်ဇော်ဦး	၂၅၆
၁၅၄	မရ ၅၆၁	မောင်ပြည့်ဖြိုးအောင်	၂၅၆
၁၅၅	မဘေ ၁၂၀	မယမင်း	ე၅၅
၁၅၆	မထတ ၇၀၄	မောင်ဇင်မင်းထွန်း	ე၅၅
၁၅၇	မထတ ၄၉၃	မသွယ်သွယ်ဦး	ე၅၅
၁၅၈	ଜ ଶ୍ବ ၂၂၃	မောင်ဆုပိုင်တိုး	J ១ 9
၁၅၉	မငလ ၁၉၆	မောင်သန့်ဖင်ဦး	J99
၁၆၀	မငရ ၁၉၆	မလှမြင့်အေး	J <u>୭</u> ୧
၁၆၁	မငဘ ၁၀၃	မောင်မင်းမင်းထက်	J <u>୭</u> ୧
၁၆၂	မပည ၄၂၁	မနွယ်နွယ်ဦး	755